Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea: Nu ne dorim privatizarea Poștei Române"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că nu se pune problema privatizării Poștei Române. "Este o decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de până acum și nu suntem de acord nici noi să se privatizeze Poșta Română", a declarat șeful PSD.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 07.05.2018 - 14:22

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că nu se pune problema privatizării Poștei Române.

„(...) Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de până acum și nu suntem de acord nici noi să se privatizeze Poșta Română. S-a spus la un moment dat că această majorare de capital a reprezentat un ajutor de stat. Poșta Română a decis să facă testul investitorului. A angajat o companie foarte serioasă, care a făcut această analiză, a prezentat-o Consiliului Concurenței. Consiliul Concurenței a spus că nu este vorba despre un ajutor de stat, iar operațiunea este în regulă. (...) Noi nu dorim ca Poșta Română să fie privatizată”, a spus Dragnea, după ședința BPN.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că în această săptămână va fi adoptată în Guvern o Ordonanță care va reglementa parteneriatul public-privat.

”Am discutat despre Ordonanța privind Parteneriatul public privat. Există o legislație în acest sens, dar este atât de bună că nu s-a realizat până acum niciun parteneriat public-privat (...) Am stabilit ca în această săptămână să adoptăm această Ordonanță, un proiect care va descătușa marile investiții publice”, a spus Dragnea.

 

Comentarii