Dragnea, mesaj pentru Dăncilă: Trebuie să facă remanierea prin Parlament

Dragnea, mesaj pentru Dăncilă: Trebuie să facă remanierea prin Parlament

Liderul PSD Liviu Dragnea crede că soluţia pentru remanierea Guvernului este prin Parlament şi consideră că Viorica Dăncilă o stea cu Guvernul “şchiop” cât timp va fi Klaus Iohannis preşedinte.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 12.05.2019 - 15:21

Dragnea a fost întrebat, duminică, la Antena 3, dacă în opinia sa Viorica Dăncilă va primi un răspuns de la Klaus Iohannis în privinţa celor trei ministere unde acum există miniştri interimari, spunând că nu crede că se va întâmpla acest lucru.
"Nu cred că va primi vreun răspuns de la Iohannis, nu-l mai interesează pe Iohannis. El nu respectă nimic. Eu i-am spus şi îi spun în continuare, când se va hotărî să facă remanierea prin Parlament, atunci nedepinzând de Iohannis, atunci se va întâmpla. Dacă nu, o să stea cu Guvernul şchiop cât o să stea Iohannis la Cotroceni, până îl luăm la vară de acolo”, a afirmat Dragnea.
El crede că Iohannis nu va accepta nicio propunere şi le va respinge pe toate.
“Iohannis nu va accepta niciodată, poate să vină cu zece propuneri primul ministru, le va respinge pe toate. O să spună că nu au ţinută bună sau nu ştiu cum a spus, că nu au ţinută corespunzătoare”, a mai declarat preşedintele PSD.

Comentarii