Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă (Foto: Arhivă)

Dragnea: Mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avertizat, duminică, într-o declarație susținută în județul Gorj, că "mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.03.2019 - 21:07

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că "mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere", din vina cărora nu pot fi realizate o serie de proiecte.

Liviu Dragnea a inclus această precizare într-un mesaj adresat ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

"Vreau ca în România să nu mai fie abuzuri, vreau ca românii să aibă o justiţiei corectă. Da, se va face drumul expres Craiova - Piteşti, se va face drum până la Reşita. Sper ca ministrul Cuc să înţeleagă şi să audă, mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere. România stă cu bani şi nu putem face lucrările. Avem curaj. Atunci să nu mai stăm după cei care nu vor să facă", a spus președintele Camerei Deputaților.

"Sunt rău pentru că vreau ca resursele să fie exploatate în beneficiul românilor? Dacă pentru asta sunt făcut rău, atunci asta este, sunt rău. Poate am făcut greşeli şi sigur am făcut. Oricine greşeşte. Dar nu mai accept de la nişte trădători, de la nişte vânzători, unii pe care i-am pus în funcţie, i-am sprijinit şi să vină să dea lecţii de minciună, de românism. O să primească răspuns de la mine. Nu v-aţi săturat să vedeţi această ţară abuzată? Atâta rău? Oameni care încearcă să împingă România către interesele celor care stau în spate şi căpuşează. Dacă credem că suntem români, patrioţi, stimaţi colegi nu staţi. Eu îmi duc misiunea până la capăt", a subliniat liderul PSD.

Liviu Dragnea a făcut aceste declarații, duminică, în județul Gorj, unde a venit cu prilejul alegerilor pentru conducerea filialei județene PSD.

Comentarii