Foto Arhiva

Dragnea: Iohannis a stat la masă cu un stat care încă nu e recunoscut de România

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis ”a stat la masă cu un stat care încă nu e recunoscut de România - Kosovo” şi nu a făcut nicio comunicare despre subiectele dezbătute la summitul Uniunea Europeană - Balcanii de Vest.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2018 - 13:25

”Ne-am uitat şi noi cu atenţie că a stat la masă cu un stat care încă nu e recunoscut de România - Kosovo. E bine, e rău? Doar citim în presă şi vedem tot felul de analize făcute de tot felul de analişti. Nici nu ştim - s-a consultat cu cineva, a luat vreo decizie acolo, a propus ceva, a promis ceva în numele României? - habar nu avem. De acolo a avut grijă să mai ceară o dată demisia primului-ministru şi să mai atace o dată guvernul şi PSD”, a spus preşedintele PSD.

El a mai spus că nu mai poate avea o relaţie instituţională cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Se constată că nu se poate avea niciun fel de relaţie cu Klaus Iohannis. Nu este şeful statului, doreşte să fie şef. Doreşte să fie şeful statului şi şeful românilor. Noi nu putem avea relaţii cu cineva care se consideră tătucul acestei ţări. Nu a venim nimic, absolut nimic din partea Cotroceniului, cel puţin în acest an şi jumătate. Cu toate solicitările făcute de mine, de dl. Tăriceanu, făcute de primulministru de a exista o colaborare, de a exista o consultare pe temele mari, interne, externe, nu a fost absolut nicio reacţie, niciun demers de a ne chema, de a ne convoca, de a ne invita la o discuţie aşezată despre priorităţile majore ale României. Totul e făcut singur”, a adăugat preşedintele PSD.

Comentarii