22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea: "Întâmplător, când se făceau chermezele la SRI, eu eram condamnat"

Dragnea: “Întâmplător, când se făceau chermezele la SRI, eu eram condamnat”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la acuzele voalate pe care i le-ar fi adus vicepreşedintele Ecaterina Andronescu, potrivit cărora, în timp ce el era la „chermezele SRI”, unii membri PSD dădeau cu subsemnatul la DNA, că, “întâmplător”, când SRI făcea petreceri el era condamnat. Dragnea a spus că, dacă cei din comisia de control al SRI nu îl cheamă la audieri, el tot va merge.

Întrebat dacă în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) s-a vorbit despre acuzele voalate aduse de Ecaterina Andonescu, potrivit cărora, în timp ce el era la „chermezele SRI”, unii membri PSD dădeau cu subsemnatul la DNA, Liviu Dragnea a spus: „Minciuna asta de pe ce site aţi luat-o? Eu am vorbit în CExN despre mai multe lucruri. Întâmplător, când se făceau chermezele alea, eu eram condamnat. Cu totul întâmplător”.

”O să discutăm atât de mult despre relaţia SRI-PSD, SRI-Guvern, SRI-Parlament, încât o să aveţi ştiri foarte mult timp”, a adăugat liderul PSD.

Referitor la votul membrilor PSD-ALDE din comisia SRI, prin care s-a respins audierea lui, liderul PSD spune că tot va merge la comisie.

„Dacă o să voteze în continuare, o să mă duc în faţa comisiei şi o să vorbesc de acolo”, a afirmat el.

USR a cerut marţi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Vin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo pe regiuni, până pe 28 aprilie

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza de specialitate, valabilă până pe 28 aprilie 2024. Astfel, în perioada următoare, vremea...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă