Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea: "Întâmplător, când se făceau chermezele la SRI, eu eram condamnat"

Președintele PSD a răspuns acuzațiilor venite din partea Ecaterinei Andronescu, pe tema "chermezelor" SRI.Dragnea spune că, întâmplător", când SRI făcea petreceri el era condamnat. Dragnea a spus că, dacă cei din comisia de control al SRI nu îl cheamă la audieri, el tot va merge.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 08.03.2018 - 18:00

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la acuzele voalate pe care i le-ar fi adus vicepreşedintele Ecaterina Andronescu, potrivit cărora, în timp ce el era la „chermezele SRI”, unii membri PSD dădeau cu subsemnatul la DNA, că, "întâmplător", când SRI făcea petreceri el era condamnat. Dragnea a spus că, dacă cei din comisia de control al SRI nu îl cheamă la audieri, el tot va merge.

Întrebat dacă în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) s-a vorbit despre acuzele voalate aduse de Ecaterina Andonescu, potrivit cărora, în timp ce el era la „chermezele SRI”, unii membri PSD dădeau cu subsemnatul la DNA, Liviu Dragnea a spus: „Minciuna asta de pe ce site aţi luat-o? Eu am vorbit în CExN despre mai multe lucruri. Întâmplător, când se făceau chermezele alea, eu eram condamnat. Cu totul întâmplător”.

”O să discutăm atât de mult despre relaţia SRI-PSD, SRI-Guvern, SRI-Parlament, încât o să aveţi ştiri foarte mult timp”, a adăugat liderul PSD.

Referitor la votul membrilor PSD-ALDE din comisia SRI, prin care s-a respins audierea lui, liderul PSD spune că tot va merge la comisie.

„Dacă o să voteze în continuare, o să mă duc în faţa comisiei şi o să vorbesc de acolo”, a afirmat el.

USR a cerut marţi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

Comentarii