Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Dragnea: Îl susţin pe Bădălău să fie în conducerea partidului, cu votul pe care îl am

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că îl susţine pe Nicolae Bădălău în conducerea partidului, adăugând că la Congres se ia decizia privind persoanele care vor ocupa funcţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2018 - 12:26

"Îl susţin pe Nicolae Bădălău să fie în conducerea partidului, eu, cu un vot pe care îl am. Nu hotărăsc eu cine (să fie în funcţia de preşedinte executiv - n.r.). La Congres sunt anumite funcţii care se aleg şi alte funcţii care se aleg după aia în Comitetul Executiv", a spus Dragnea, înaintea şedinţei CExN al PSD.

Preşedintele PSD a afirmat că nu decide el dacă Bădălău rămâne în conducere. "Nu ştiu dacă Bădălău rămâne în conducerea partidului, eu am spus că îl susţin", a explicat Dragnea.

Întrebat despre o posibilă prelungire a mandatului său de preşedinte al partidului astfel încât alegerile interne din PSD să nu coincidă cu europarlamentarele şi prezidenţialele, Dragnea a răspuns: "Mandatul meu nu trebuie prelungit pentru că suntem în termen. Nu discutăm despre prelungiri de mandate. S-a discutat despre vicepreşedinţi şi vom discuta şi alte probleme".

Liderul PSD a negat că ar exista o tabără în partid împotriva sa. "Care tabără? Eu m-am săturat, de un an de zile se tot discută despre subiectul ăsta. Am văzut că aproape toate organizaţiile au dat rezoluţii de susţinere, probabil nu o să fie suficient nici Congresul. Poate că trebuie să cer susţinere şi undeva prin Asia. Faptul că unul, doi, trei colegi, camarazi, ca să spun aşa, tot spun despre asta, asta nu înseamnă că e realitatea partidului. Partidul are nişte obiective pe care şi le-a asumat şi de guvernare şi din punctul de vedere al diminuării abuzurilor din societatea românească pe care şi le urmăreşte pas cu pas şi şi le îndeplineşte", a susţinut Dragnea.

Comentarii