21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDragnea, despre prezenţa lui Toader la CExN: Să ne spună care e...

Dragnea, despre prezenţa lui Toader la CExN: Să ne spună care e calea de urmat

“L-am rugat să vină ca să ne lumineze, să ne spună care e calea de urmat în această situaţie inedită”, a spus Dragnea înainte de începerea şedinţei CExN, întrebat de ce a venit Tudorel Toader la şedinţa partidului, citează Agerpres.

Întrebat dacă PSD va reclama un conflict constituţional, Dragnea a precizat că “de aia avem ministru al Justiţiei foarte bun”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că a aprobat remanierea guvernamentală, el prezentând lista miniştrilor pentru care a semnat decretul de numire în funcţie, din care lipsesc propunerile pentru Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor, în speţă Ilan Laufer şi Lia Olguţa Vasilescu, despre care şeful statului a spus că sunt nepotrivite şi vor fi refuzate.

“Am emis decretul de remaniere, ţinând cont de propunerile formulate. Aşadar, se revocă din funcţia de membru al Guvernului miniştrii Vasilescu, Andruşcă, Ivaşcu, Cojocaru şi Bran. Se ia act de demisia ministrului Fifor”, a precizat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului nu a anunţat revocarea din funcţie a lui Paul Stănescu – vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi a lui Lucian Şova – ministru al Transporturilor.

Comitetul Executiv Naţional al PSD îi validase luni seara pe Ilan Laufer pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi pe Lia Olguţa Vasilescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă