13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea, despre numirea lui Vlase la şefia SIE: Sper să treacă de...

Dragnea, despre numirea lui Vlase la şefia SIE: Sper să treacă de Comisie

Numirea lui Gabriel Vlase la şefia SIE intră în linie dreaptă în ceea ce priveşte procedurile parlamentare, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, spune că speră ca acesta să treacă de comisii.

Întrebat la Parlament ce părere are despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia SIE, Dragnea a arătat că acesta trebuie să intre în procedura de audieri la Comisia de specialitate.

“Vorbim acuma, trebuie să intre în audieri. Sper să treacă de Comisie”, a spus liderul PSD.

Președintele Klaus Iohannis l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase pentru a prelua șefia SIE. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut, de mai multe ori șefia SIE pentru partidul său. Vlase este unul dintre apropiații fostul premier Tudose, dar a încercat să se împace cu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea a amânat votul din Parlament pentru numirea lui Gabriel Vlase în fruntea SIE. Inițial, Marian Neacșu, secretarul general al PSD, afirmase că votul din plenul Parlamentului pentru Vlase va avea loc marți. Ulterior, Liviu Dragnea a prezentat un alt scenariu.

”Să vorbesc puţin despre propunerea pentru SIE. Într-adevăr am primit o adresă de la preşedinte, şi eu şi Călin Popescu Tăriceanu, cu o propunere pentru SIE. Şi acuma ca să citez un clasic în viaţă, încerc să îmi aduc aminte. Această adresă aduce mai multe întrebări decât clarificări, o să o citesc până o să înţeleg, poate e nevoie să facem o dezbatere pe această temă, o să vă comunic”, a declarat Dragnea săptămâna trecută la școala de vară a PSD, ironizând ieșirea lui Iohannis pe tema revocării Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă