Dragnea, despre amnistie: Trebuie toată lumea la puşcărie?

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, întrebat de ordonanţa pe amnistie şi graţiere, că nu se poate continua pe nedreptăţi şi că au fost completuri de judecată constituite nelegal, care au dus la abuzuri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2018 - 17:58

"Pentru o parte din presă care spune că se dă diseară, se dă mâine, pentru doamna Filote, pentru dl Iohannis, pentru cei care spun minciuni aici şi în străinătate. Sunt atât de multe abuzuri în România, oameni trimişi la puşcărie prin sentinţe date nelegal, oameni care stau nevinovaţi în puşcărie, în aşa fel încât e legitimă solicitarea să se găsească o soluţie. Că este OUG amnistie graţiere eu nu am nicio rezervă să vorbesc despre ea", a spus Liviu Dragnea.

"Dar la un moment dat trebuie să se facă un moment zero. Nu se poate continua cu aceste nedreptăţi. Ceva trebuie făcut. Nu se vorbeşte despre asta. E deja nesemnificativ că în România. Curtea supremă de justiţie, au fost completuri de judecată constituite nelegal, protocoale între servicii secrete şi justiţie nelegale, servicii care au făcut urmărire penală ca pe vremea lui Ceaşescu, a vechii securităţi. Sau trebuie toată lumea la puşcărie?", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD a spus, duminică, la CN PSD, că nu ştie când sau cum dar PSD - ALDE are obligaţia să dea un OUG pe amnistie şi graţiere pentru a fi reparate toate nedreptăţile care s-au făcut în Justiţie.

Comentarii