10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea: "Credeți că mă lasă ăștia să scap?"

Dragnea: “Credeți că mă lasă ăștia să scap?”

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la capătul răbdării! Acesta a declarat la Palatul Parlamentului că se va discuta în coaliție dacă mai așteaptă o decizie din partea lui Klaus Iohannis sau nu, cu privire la decizia de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, precizând că varianta suspendării nu este scoasă.

„O să discutăm în coaliție, dacă mai așteptăm, dacă nu mai așteptăm, dacă are rost, dacă nu mai are rost. Nu este scoasă (varianta suspendării). Noi nu primim semnale de acolo (c.n. Cotroceni”, a spus Dragnea, întrebat dacă a renunțat la varianta suspendării lui Klaus Iohannis.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că în ciuda modificărilor de la Codul Penal, el nu va scăpa în dosarele pe care le are. Dragnea s-a întrebat retoric ”Credeți că mă lasă ăștia să scap?”.

”Se vorbește de peste un an despre Codul Penal, nu vreau să mai vorbesc.

Am văzut la voi asta (că sunt modificări cu dedicație n.r.). N-am văzut nicio reacție față de abuzuri, față de dosarele care s-au făcut”, a declarat Liviu Dragnea.

 
 

Liderul PNL, Ludovic Orban, a ajuns, în această dimineaţă, la sediul DIICOT, acolo unde va da declaraţii în dosarul deschis de procurori după plângerea depusă pe numele premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare. Întrebat dacă are emoții, Liviu Dragnea a afirmat, la Palatul Parlamentului, că nu poate comenta, spunând că nu știe ce face DIICOT.

„Care este întrebarea? Pot eu să știu ce face DIICOT, dacă am trădat sau nu? Ce pot eu să comentez”, a fost reacția lui Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat în cheie ironică absența sa, a lui Călin Popescu Tăriceanu și a premierului Viorica Dăncilă de la recepția oferită de ambasada SUA, cu ocazia zilei Independenței Statelor Unite.

”Pur și simplu nu am participat, au mai fost și alte ambasade la care nu am participat”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a fost un răspuns la scrisoarea transmisă de cele 12 ambasade, Liviu Dragnea a răspuns ironic: ”A fost un răspuns la ploaie”, cu referire la faptul că în data de 28 iunie, atunci când s-a celebrat Ziua Independenței SUA a plouat torențial.

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu exclude o remaniere guvernamentală, însă a precizat că un astfel de subiect va fi tratat în coaliție, într-o discuție cu premierul Viorica Dăncilă.

”Nu știu unde se discută despre remaniere. Despre o remaniere se poate discuta serios doar în coaliție, alături de primul ministru. Important este să ascultăm părerea primului ministru.”, a declarat Liviu Dragnea.

Cele mai citite

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă