12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea, către tinerii PSD, la Reşiţa: Să faceţi politica partidului pentru oameni,...

Dragnea, către tinerii PSD, la Reşiţa: Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti

El a fost întâmpinat cu aplauze de către social-democraţii din Caraş – Severin şi cu huiduieli puternice de către opozanţii săi.

“Astăzi sper ca după alegerile din organizaţia judeţeană lucrurile să intre în normal şi că faceţi chiar politica partidului şi a PSD pentru oameni, nu pentru găşti, nu pentru interese personale, nu pentru oameni care au folosit partidul ăsta pentru alte interese”, le-a spus Dragnea celor cre îl aşteptau, unii dintre ei având pancarte ale Organizaţiei de Tineret.

El este însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni Natalia Intotero.

Dragnea a fost întâmpinat cu aplauze şi cu scandări “PSD! PSD!” şi “Dragnea! Dagnea!”.

Pe fundal s-au auzit însă şi huiduieli, liderul PSD comentând: “Ăştia aşa vor să conducă România”.

De asemenea, el a anunţat că trei primari PNL vor trece la PSD.

Organizaţia Caraş Severina rămas fără preşedinte după ce Ion Mocioalcă a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. 

Pentru conducerea  PSD Caraş-Severin candidează deputata Luminiţa Jivan, pentru funcţia de preşedinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv Ioan Narcis Chisăliţă. 

 

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă