Foto: Arhivă

Dragnea: Am citit raportul ministrului Toader despre DNA, îl susțin fără ezitare

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a citit raportul ministrului Tudorel Toader despre situația managerială de la DNA.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2018 - 16:10

"Am citit raportul lui Tudorel Toader, l-am citit cu foarte mare atenție, îl susțin fără ezitare. Acest raport nu poate fi contestat de niciun om de bună-credință", a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Ministerul Justiției a publicat, vineri, 23 februarie, raportul privind activitatea managerială de la DNA, raport pe care se bazează decizia ministrului Toader de a cere revocarea Laurei Kovesi de la conducerea DNA.

Pricipalele anexe ale raportului sunt trei documente provenite de la Inspecția Judiciară - două rapoarte ale IJ, din septembrie 2017 și din ianuarie 2018, precum și un comunicat de presă, emis tot de Inspecția Judiciară, în februarie 2018.

Documentele provenite de la IJ se referă la acțiuni de control efectuate de această structură asupra procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și asupra adjunctului acesteia, procurorul Marius Iacob.

"Atât prevenirea cât și combaterea corupției trebuie să continue, însă în conformitate cu statul de drept", subliniază, în raportul său, ministrul Tudorel Toader.

Comentarii