Foto: Arhivă

Dragnea: Am discutat serios cu primul-ministru și cu doamna Firea, în sfârșit există colaborare

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat "serios" cu premierul Viorica Dăncilă și cu primarul Gabriela Firea.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2018 - 11:55

"Am discutat serios cu doamna prim-ministru și cu doamna Firea, în sfârșit există colaborare între Guvern și Primărie", a declarat, luni dimineață, liderul PSD, Liviu Dragnea.

El n-a pronunțat numele fostului premier Mihai Tudose, dar se știe că între acesta și Gabriela Firea au existat divergențe.

Liviu Dragnea a admis însă faptul că unele ministere au pus piedici în activitatea Primăriei Capitalei, așa cum declarase, anterior, Gabriela Firea.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a precizat că dorește ca PSD să promoveze mai multe femei în funcții de conducere, astfel încât viitoarea conducere a PSD să fie formată, în egală măsură, din bărbați și din femei. Astfel, PSD va avea 16 vicepreședinți, dintre care jumătate ar urma să fie femei.

Liviu Dragnea a precizat că unele probleme i-au fost relatate chiar de Gabriela Firea.

"Ne-a spus şi aseară, la întâlnirea pe care am avut-o cu toţi preşedinţii de organizaţii. Cei care nu înţeleg că societatea a evoluat, că partidul are responsabilitatea destinelor românilor, a rămas ancorat în trecut. PSD nu mai acceptă intrigi pentru funcţii", a declarat, luni, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că mandatul său de președinte PSD nu este nevoie să fie prelungit, întrucât acest mandat este încă în derulare. 

Comentarii