6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDouă ziariste au fost jefuite în sediul PSD, în timp ce ascultau...

Două ziariste au fost jefuite în sediul PSD, în timp ce ascultau declarațiile lui Ciolacu

Cele două jurnaliste şi-au lăsat genţile în sala destinată presei din sediul central al PSD, din Sectorul 1, și apoi au ieșit la intrarea în clădire, pentru a asculta declarațiile președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Când au revenit în sala unde își lăsaseră poșetele, ziaristele au constatat că le lipseau banii din portofele. Uneia dintre ziariste i s-au furat 100 de euro, iar cealaltă a rămas fără 80 de lei.

Se pare că, la sediul PSD, se face acum anchetă pentru a se afla cine putea fura banii. Un reprezentant al PSD a venit la jurnaliste și le-ar fi promis că, chiar dacă nu va fi identificat hoțul, li se vor returna banii.

Informația despre aceast incident a fost postată, joi, și pe Facebook, generând foarte multe comentarii. Cele mai multe replici sunt ironice la adresa PSD. Totuși, apare și un comentariu din partea unei persoane care susține că “ziariștii se fură între ei”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă