15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDominic Fritz, radiografiat, tuns și frezat de Lia Lucia Epure

Dominic Fritz, radiografiat, tuns și frezat de Lia Lucia Epure

Într-un editorial din “Ziua de vest,” o analiză chirurgicală, jurnalistul local Lia Lucia Epure îi face portretul de “salvaționist” al lui Dominic Fritz, de tipul operația a reușit, pacientul a murit.

Dominic Fritz este omul care nu a avut nicio profesie și a devenit primarul Timișoarei. Aduce aminte directorul ziarului “Ziua de vest.” El susține că face bine, ceea ce face.

Jurnalista îi pune oglinda-n față. “Ține copiii în frig.”

“În case, abonații COLTERM nu au căldură. Nici semne că ar urma să fie. Elevii stau în frig, spitalele, la fel”, susține Epure.

Faptele penale nu-l trimit pe primar în fața judecătorilor

Jurnalista bănățeană aduce aminte auditoriului că DNA și Curtea de Conturi de Conturi a României au găsit fapte penale în trecerea companiei de termoficare în insolvență.

Ea mai reamintește, că omul care vrea să facă Timișoara bine, și-a adus în administrație toții prietenii și toate cumetriile de partid. Momentul epocal al câștigului de 60.000 de euro, într-o singură zi, reușit de o apropiată a USR este descris în amănunt.

citește și: Un Ninja român salvează civilizația europeană

Ce trăim? Se întreabă Lia Lucia Epure. “Felul în care Fritz face bine Timișoarei, așa cum scrie pe FB? Nu! Trăim o mare rușine, aceea de a fi timișoreni într-o Timișoara condusă prin incompetență și manipulare. Timișoara a căzut în toate sondajele despre mulțumirea sau nemulțumirea timișorenilor față de oraș. Suntem jos, jos, rușinos de jos!

Toți dăm socoteală, pentru tot. Pe lumea asta. Și acești fritz-i vor da. Cerea lumea! Lumea este în schimbare. Nu se poate opri!”, este concluzia editorialului din Ziua de vest.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă