21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăDoliu de Sărbători în politica românească: Un liberal, fost primar şi secretar...

Doliu de Sărbători în politica românească: Un liberal, fost primar şi secretar de stat a murit

Operaţia a fost necesară din cauza unor probleme medicale pe care Sorin Ştefoni le acuza în ultima vreme.

Sorin Ştefoni a fost viceprimar, apoi primar al comunei Densuş până în 2013, când a demisionat şi a trecut pe un post de secretar de stat în Ministerul Muncii. În 2016, a devenit secretar al Consiliului Judeţean Hunedoara. Avea 51 de ani, potrivit CanCan.ro.

Moartea fulgerătoare a fostului politician Sorin Ștefoni i-a luat prin surprindere atât pe apropiați, cât și pe cei cu care a colaborat de-a lungul timpului. Mulți dintre ei au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria acestuia.

“La doar 51 de ani, Sorin Stefoni, secretarul judetului, a parasit fulgerator aceasta lume. Disparitia sa ne-a luat pe toti prin surprindere. Am pierdut un bun coleg si un bun profesionist. Ne exprimam profundul regret si suntem alaturi de familia atat de greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”,a scris un apropiat al politicianului.

„Regret profund o veste care efectiv m-a lovit pentru ca a fost un coleg bun si loial”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, potrivit hunedoaraliberă.ro.

„Astazi am pierdut un coleg si un prieten… Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca! Ramas bun, Sorin Stefoni!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian David, fost președinte al CJ Hunedoara.

Cele mai citite

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...

Spania a câștigat organizarea Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) a desemnat Spania drept gazda Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029. Alegerea candidaturii spaniole a fost singura opţiune...
Ultima oră
Pe aceeași temă