Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Doi secretari de stat din Ministerul Educației și-au luat concediu pentru campania electorală

Doi dintre secretarii de stat numiți la Ministerul Educației și Cercetării și-au luat concediu de odihnă, chiar dacă în acest moment începe anul școlar, a declarat, duminică seară, ministrul Educației, Monica Anisie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.09.2020 - 19:46

Doi dintre secretarii de stat numiți la Ministerul Educației și Cercetării și-au luat concediu de odihnă, chiar dacă în acest moment începe anul școlar, a declarat, duminică seară, într-o conferință de presă, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie.

Ea a precizat că acești doi secretari de stat au intrat în concediu de odihnă pentru a putea să se ocupe de campania electorală.

Cei doi demnitari aflați în concediu sunt Luminița Barcari, secretar de stat pentru Învățământul Preuniversitar, și Dragoș Rădulescu, secretar de stat pentru Relația cu Parlamentul și Proiecte Europene.

Comentarii