Mircea Diaconu despre "lista neagră": Erau peștii mari și erau arătați ca un fel de premii

Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit despre apariția sa pe listele negre. El susține că, mai mult ca sigur, listele erau "concepute" aici. "Multă lume croșetează de unde au pornit. Părerea mea este că de aici. Erau peștii mari și erau arătați ca un fel de premii".

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2018 - 10:10

Mircea Diaconu a vorbit în emisiunea "Sinteza Zilei” despre apariția sa pe listele negre prezentate în exclusivitate de Antena 3.

"N-am știut că sunt așa de important, îmi dă o satisfacție neagră, sunt onorat că sunt pe aceeași listă cu Iohannis. Au trecut anii și am scăpat cu viață. Este monstruos ce s-a întâmplat, multă lume croșetează de unde au pornit. Părerea mea este că de aici. Erau 500 de primari care se aflau în aceeași situație ca Iohannis, iar dânsul a avut șansa să fie pe listă pentru că l-au propus la prim-ministru. Deci avea greutate și conta pe listă. Altfel, era unul dintre primari. Erau peștii mari și erau arătați ca un fel de premii. Uitați-vă la bugetele structurilor începând din 2005 încoace. Nu poți să obții creșteri bugetare uriașe decât cu jertfă de sânge”, a declarat europarlamentarul.

Comentarii