21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDeputată AUR către un bărbat care i-a cerut să intre cu mitraliera...

Deputată AUR către un bărbat care i-a cerut să intre cu mitraliera în Parlament: Nu este o idee rea

Bărbatul i-a scris un comentariu pe Facebook deputatei, în care i-a spus: “ori intrați cu mitraliera în Senat și îi pune pe toti la pământ, ori degeaba ne scrieți aici. Aici nu ne sunteți de niciun folos. Faceți cu ei dacă aveți sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu”. “Ideea dvs nu e rea, dar nu e aplicabilă”, a răspuns Gianina Șerban. 

Șerban declara în campanie că „nu mai are încredere în sistemul politic din România”. De altfel, pe contul său de Facebook, ea critică taxa de 19% pe care statul român o impune românilor care vor să își cumpere o locuință. Șerban deține însă alături de soțul său o firmă de construcții în localitatea ilfoveană Cornetu, astfel că plata TVA îi afectează direct. 

Proaspăta deputata are, alături de soțul său, o avere consistentă. Împreună cu Adrian Mihail Șerban, Șerban deține două terenuri cumpărate în 2016: unul intravilan, de 2.500 mp, și unul extravilan, de 4.999 mp. În plus, în 2018 a moștenit și un teren arabil de 708 mp.

Ei mai dețin două spații comerciale și două case construite în perioada 2016 – 2017, plus una moștenită în 2018. Pe lângă acestea, mai au un Porsche Cayenne, un Mercedes ML și un BMW X.

Șerban are bijuteri de 15.000 euro și și-a împrumutat propria firmă, Green Residențial Construct, cu 44.000 euro. Cei doi soți au încasat fiecare un salariu anual de 36.000 lei de la această firmă. Soțul a mai încasat pe PFA și suma de 70.000 euro. 

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă