12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDeputat PSD, atac fără precedent la adresa lui Ludovic Orban: „caracter infect,...

Deputat PSD, atac fără precedent la adresa lui Ludovic Orban: „caracter infect, profund imoral”

Pleşoianu arată cum în 2013 Orban ataca dur numirea Laurei Codruţa Kovesi în fruntea DNA, iar acum spune că aceasta nu trebuie revocată.

‘Caracter infect’ este expresia incredibilă pe care o foloseşte Pleşoianu la adresa lui Orban şi spune că aceasta este o trădare faţă de PNL. Mai mult, Pleşoianu îi cere demisia lui Orban din fruntea Partidului Naţional Liberal. ” PROBA audio-video a caracterului #INFECT al distinsului Ludovic Orban

Ludovic Orban, 2013: „Propunerea Codruței Kovesi echivalează cu o #TRĂDARE de neacceptat față de voința publică exprimată la alegerile din 2012, este o #TRĂDARE față de interesul public și este un gest PROFUND #IMORAL!”

Ludovic Orban, 2018: „Presiunea uriașă a fost pusă cu un singur scop: să fie revocată Codruța Kovesi. Din punctul meu de vedere, nu există ABSOLUT NICIUN TEMEI pentru a iniția revocarea doamnei Kovesi din funcție!”

Aștept reacții din partea parlamentarilor PNL. Cei care nu vor avea o reacție publică nu sunt LIBERALI adevărați și nu mai au începând din această clipă căderea morală de a li se adresa românilor. În ceea ce vă privește, domnule Ludovic Orban, vă solicit demisia din funcția de președinte PNL. Un om cu un caracter #INFECT, un cameleon capabil să declare azi exact opusul celor declarate ieri este o #RUȘINE pentru ideea de liberalism!

P.S. În toate emisiunile în care am ridicat această problemă în fața unui parlamentar liberal, mi s-a replicat invariabil: „Nu știu de unde ați scos declarația asta a domnului Orban. Eu nu cunosc…”. Cel mai recent, mi-a spus asta în direct, la o oră de maximă audiență, parlamentarul PNL Dan Vîlceanu. Ei bine, acum aveți și PROBA! Domnule Vîlceanu, stimați parlamentari PNL, aveți cuvântul… Vă ascultăm cu toții cu maxim interes.

P.P.S. În 2013, distinsul LUDOVIC ORBAN a făcut MULTE alte declarații în ceea ce o privește pe distinsa Kovesi. Iată încă una dintre ele: „Decizia premierului Ponta reprezintă o trădare de neacceptat faţă de toţi cetăţenii români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu şi care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, CODRUŢA KOVESI, CARE A FOST MÂNA DREAPTĂ ÎN TOT SISTEMUL TICĂLOŞIT PE CARE L-A PUS ÎN MIŞCARE TRAIAN BĂSESCU, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu!”…”, a afirmat Pleşoianu pe facebook.

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă