Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deputat PMP, despre generalul Dumbravă: „Era activ în Comisia Juridică a Camerei Deputaților”

Deputatul Ioan Cupșa a declarat ca in anii 2013-2014 generalul SRI Dumitru Dumbrava, la acea vreme sef al Directiei Juridice a serviciului secret, a participat "de cateva ori" la sedintele parlamentare ale deputatilor juristi, unde era "destul de activ".

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2018 - 21:57

Conform declarațiilor deputatului din emisiunea Sinteza zilei, transmisă de postul tv, Antena 3, generalul Dumbravă "sprijinea anumite texte de lege care priveau siguranța națională".

Cupșa afirmă că, deși, „într-o bună măsură, SRI s-a reașezat la normalitate (....), domnul Dumbravă era destul de activ în anii 2013-2014.”

Prin aceasta, generalul Dumbravă „se prezenta la Comisia Juridică, sprijinea anumite texte de lege, care priveau în mod direct siguranța națională și activitatea SRI. De o bună bucată de timp, însă, nu l-am mai văzut. Și eu credeam că a dispărut pur și simplu din această instituție.”

De asemenea, deputatul mai afirmă despre generalul Dumbravă că „era o prezență discretă”.

 

 

Comentarii

loading...