22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăDeputat gălățean: Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinați!

Deputat gălățean: Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinați!

Mesajul lui Laurențiu Gîdei îi vizează în special pe locuitorii orașului Tg.Bujor. Parlamentarul le cere oamenilor să se vaccineze deoarece numărul persoanelor infectate este în creștere, iar spitalele din județul Galați nu mai au paturi libere pentru bolnavii de COVID-19.

El s-a uitat la statistici și a realizat că cei mai mulți dintre pacienți nu sunt vaccinați.

„Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinați! (…) Lăsați deoparte conspirațiile, cipurile, prostiile și vaccinați-vă”, a scris parlamentarul gălățean pe Facebook.

În orașul Tg.Bujor există un singur centru de vaccinare AstraZeneca și se amenajează încă un flux pentru vaccinul Pfizer. La centrul existent capacitatea de vaccinare este de 60 persoane în fiecare zi, însă media este de 17 persoane zilnic. De vină sunt lipsa de informații și manipularea, susține deputatul Gîdei.

„Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lockdown!!! Suntem prea superficiali!!! Avem vaccin dar nu-l vrem, pentru că a zis un deștept în goana după notorietate nu știu ce bazaconii”, a precizat Laurențiu Gîdei.

Potrivit statisticilor, orașul Tg.Bujor are o rată de infectare de 3,21 persoane la mia de locuitori.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă