Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Demisia lui Bănicioiu, din PSD, nu a fost validată în plen

Demisiile a patru deputaţi au fost validate marţi de plenul Camerei Deputaţilor, mai puţin cea a lui Nicolae Bănicioiu care nu a depus o solicitare oficială la Biroul permanent al forului.

Share

Rl online 0 comentarii

29.05.2018 - 17:01

De la tribună, copreşedintele Pro România, deputatul neafiliat Daniel Constantin, a anunţat demisia lui Nicolae Bănicioiu din PSD şi trecerea lui în grupul neafiliaţilor: "Anunţ, în calitate de înlocuitor al liderului grupului neafiliaţilor, că dl Nicolae Bănicioiu îşi dă demisia din grupul parlamentar al PSD şi trece în grupul parlamentar al deputaţilor neafiliaţi". "Vă informăm dle vicepreşedinte că ar trebui să formalizăm printr-o solicitare, pentru că altfel orice vicelider anunţă treceri dintr-o parte în alta fără a putea fi... Rugămintea ar fi pentru dl Bănicioiu să vină cu o solicitare", a răspuns preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Florin Iordache.
Plenul Camerei Deputaţilor a validat însă înscrierea în grupul neafiliaţilor a deputaţilor: Daniel Olteanu - care şi-a încetat activitatea în grupul parlamentar PNL, Gabriela Podaşcă şi Mircea Dobre - care şi-au încetat activitatea în cadrul grupului PSD.
De asemenea, a fost validată înscrierea în grupul PSD a deputatului Valeriu Steriu, care şi-a încetat activitatea în cadrul grupului PMP. 

Comentarii

loading...