De ce l-a chemat Iohannis pe Orban la Palat?

Președintele l-a chemat pe premier la Palatul Cotroceni, unde va veni însoțit de Raluca Turcan și de ministrul Fondurilor Europene. Cel mai probabil, se va discuta despre declanșarea alegerilor anticipate, dar și despre problemele legate de atragerea fondurilor europene.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2020 - 11:10

Premierul Ludovic Orban are, marți, de la ora 14:00, ședință cu președintele României, Klaus Iohannis! La Palatul Cotroceni, premierul va fi însoțit de vicepremierul Raluca Turcan și de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Cel mai probabil, se va discuta despre declanșarea alegerilor anticipate, dar și despre problemele legate de atragerea fondurilor europene.

Orban își începe ziua la ora 09.00, când are o întrevedere cu Radu Ioanid, directorul Diviziei de Programe Arhivistice Internaționale din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii (Washington D.C.), la Palatul Victoria.

 Apoi, de la ora 10.00, Orban se vede cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). La întâlnire participă ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Sănătății, Victor Costache.

De la ora 12.00, tot la Palatul Victoria, premierul României se vede cu reprezentanții companiei Telekom, iar alături îi vor fi ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

Comentarii