Danileț, atac la Dana Gîrbovan, președinta UNJR: Nu e mandatată să consilieze Parlamentul

Judecătorul Cristi Danileț îi solicită președintelui Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gîrbovan, să facă publice numărul și lista cu membrii UNJR, precizând că nu e mandatată să consilieze Parlamentul cum să modifice legile justiției.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.12.2017 - 15:23

„Am văzut intenția doamnei Gîrbovan ca nu știu ce protocoale să fie făcute publice. Eu sunt judecător de penal și în numele și pentru mine nu a fost încheiat niciun protocol. Pot să asigur de asta pe oricine. Dar dacă tot suntem la capitolul dezvăluirea informațiilor secrete: îi cer doamnei Gîrbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri. S-ar putea ca publicul să aibă o mare surpriză! Eu spun că azi această asociație nu are mai mult de 3 membri activi și că niciunul nu a mandatat-o pe doamna Gîrbovan să consilieze Parlamentul cum să modifice legile justiției”, a scris judecătorul Cristi Danileț, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Dana Gîrbovan a fost implicată în această săptămână și într-un schimb de replici cu fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu. Acesta din urmă a precizat, joi, că a primit miercuri noaptea o serie de amendamente ale UNJR la Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, prin care se „evaporă” competenţa DNA în cazul în care în fapte de corupţie ar fi implicaţi magistraţi. Gîrbovan a negat acest lucru.

Comentarii