Daniel Zamfir: "Am auzit că vor să mă dea afară din PNL"

Două inițiative noi ale senatorului liberal Daniel Zamfir au adus un zvon despre excluderea acestuia din PNL. Zvonul este surprinzător, mai ales pentru că mai mulți liberali au susținut inițiativele lui Daniel Zamfir.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2018 - 21:16

„Am auzit, mai ales în presă. Sincer, pe mine nu m-a informat nimeni. Mi-au spus câțiva colegi de partid că asta se vorbește în jurul domnului Orban. Eu nu am făcut decât să urmez niște proiecte care au fost inițiate și alături de niște colegi liberali. Aceste proiecte de legi sunt proiecte care fac dreptate”, a declarat Daniel Zamfir, la „Punctul de întâlnire”.

Daniel Zamfir a vorbit despre două legi împotriva cămătăriei, Legea leasing-ului și cea a titlului executoriu.

„În comisiile reunite au intrat pe dezbatere legea leasing-ului și lega care privește titlul executorului. Din niște motive obiective, conducerile comisiilor au propus membrilor să se amâne proiectele legislative până săptămâna viitoare. Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii, prin amendamentul la legea leasing-ului, o persoană care în urma unui contract de leasing utilizează un automobil, în situația în care intră în incapacitate de plată, el predă respectivul bun, dar respectiva societate continuă să îi solicite rate până la expirarea contractului. Lucrul acesta mi se pare nefiresc. Este incorect”, a explicat senatorul. 

Comentarii