14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăVIDEO Au început protestele la Cotroceni. Luptătorul K1 Daniel Ghiță prezent la...

VIDEO Au început protestele la Cotroceni. Luptătorul K1 Daniel Ghiță prezent la evenimente

UPDATE 18:47 Și luptătorul Daniel Ghiță a ieșit la protest și spune că este victima abuzurilor din Justiție. „Sunt o victimă a abuzurilor, am foarte multe dosare care nu s-au finalizat. Nu am reușit să mai lupt în competițiile internaționale, pentru că a trebuit să vin aici. Sunt în derulare de ani de zile dosarele.

UPDATE 18:40 Oamenii sunt nemulțumiți și de faptul că președintele Klaus Iohannis ar fi „avocatul” șefei DNA.

O protestatară spune că a ieșit în stradă cu o portocală care arată situația din Justiție. „Este o portocală puțin mai deosebită. Arată felul în care se prezintă DNA. Problema este mult mai complicată, doamna Kovesi este compromisă. Magistrații să spună adevărul din Parchetele lor. Am încredere în domnul Tudorel Toader”.

 „Am ieșit pentru Justiție, nu pentru corupție. Tot DNA-ul este corupt. Așteptăm de la ministrul Justiției să vedem revocarea”, spune o altă femeie.

„Mă aflu pentru că s-au spus prea multe minciuni. Ne mint în față”, este motivul pentru care a ieșit în stradă o protestatară. 

Mai mult, la protest au ieșit și provocatori precum Mălin Bot și Sandi Matei, bărbatul care a bătut un bătrân, în Piața Victoriei. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta, joi, în Parlament raportul de activitate privind DNA, DIICOT şi Ministerului Public.

UPDATE 18:29 Aproximativ 50 de persoane sunt în fața Palatului, unde s-au deplasat și impresionante efective de jandarmi. Este al doilea protest organizat, după cel de duminică seara. Însă, ca o noutate, jandarmii i-au îndemnat pe oameni să nu scandeze și să nu afișeze pancarte. Asta, pentru că protestul este neautorizat, iar cine va scanda, va fi amendat.

La ora 18, în fața Palatului Cotroceni, are loc un nou miting pus la cale de cei care sunt nemulțumiți de modul în care procurorii acționează în România. Dacă la precedenta manifestație au fost prezenți deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, avocatele Ingrid Mocanu și Laura Vicol, la evenimentul din această seară și-a făcut anunțată prezența un star mondial.

Daniel Ghiță, unul dintre cei mai buni luptători de K1 din istoria sportului, spune că va fi alături de cei care protestează împotriva procurorilor și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

“Miercuri sunt la Cotroceni, la ora 18.00! Cine vine? Nu sunt membru PSD, PNL, etc. Doresc să se inceteze cu abuzurile procurorilor, eu sunt victima ( parte vătămată). Nimeni nu e mai presus de lege: NIMENI!”, e mesajul lui Daniel Ghiță.

Cum era de așteptat, la protestele de la Cotroceni este prezent și “reporterul-justițiaro-revoluționar”, Mălin Bot.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă