Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Gheorghe, PNL: "Să creștem redevențele, să nu dăm pe nimic ce este al nostru"

Deputatul PNL Daniel Gheorghe susține că resursele naturale trebuie privite drept prioritate națională. Acesta propune creșterea redevențelor la petrol, gaze ori minerale și "să nu mai dăm pe nimic ceea ce este al nostru".

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2018 - 16:38

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe a avut o alocuțiune în Parlament prin care a prezentat situația reală a exploatărilor de gaze naturale, în valoare de 2,5 miliarde de euro, de pe urma cărora bugetul de stat nu a beneficiat decât de 200 de milioane de euro.

"Am văzut că pentru legea offshore și exploatarea resurselor României se fac foarte mari presiuni din afara țării, chiar ministrul de externe al Austriei a vizitat țara noastră în acest scop. Sunt trei companii străine în acest domeniu, sunt interese și din alte părți", a spus deputatul. 

"Cred că ar trebi să ne regândim foarte bine felul în care vom concepe strategia de exploatare a petrolului și gazelor, prin a începe să impunem redevențe la nivel de țară civilizată, nu de lumea a patra, cum se întâmplă acum. De asemenea, trebuie reintrodus un principiu de pe vremea Brătienilor, unul constituțional, legitim, legal, încălcat foarte mult de către guvernnați: resursele țării trebuie exploatate de către stat în folosul românilor", a subliniat deputatul Daniel Gheorghe.

Comentarii

loading...