Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Florea: Nu este important cine câştigă, ci cât de întărit iese partidul

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, a declarat că nu este important cine câştigă funcţii, ci cât de întărit iese partidul după Congres, pentru că "lupta este în exterior şi acolo trebuie dusă".

Share

Florin Budescu 0 comentarii

29.06.2019 - 15:40

"Nu este important cine câştigă. Important este cât de întărit iese partidul din această competiţie. (...) Contează cât de puternic iese partidul şi cât de bine ne vom lupta uniţi în bătăliile următoare. Gândiţi-vă că avem prezidenţiale peste câteva luni, şi din acest congres nu trebuie să iasă partidul scindat.

Din acest congres partidul trebuie să iasă unit. Sunt ferm convins că noi, împreună, avem această înţelepciune, indiferent de funcţiile pe care le avem la un anumit moment dat şi indiferent de faptul că uneori, ca şi astăzi, trebuie să concurăm prieteni, unii împotriva altora.

Lupta este în exterior, acolo trebuie să o ducem, pentru ca partidul nostru să poată să promoveze şi să implementeze în mod real toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru oameni", a declarat Daniel Florea, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, votul de la ultimele alegeri este rezultatul faptului că partidul "nu a reuşit să livreze mesajul corect", iar PSD trebuie să-şi asume greşelile şi să dea dovadă de solidaritate şi unitate.

"Discutăm despre faptul că trebuie să ne asumăm şi greşelile pe care le-am făcut. Să ştiţi că în momentul în care votul a fost minoritar pentru noi înseamnă că oamenilor nu am reuşit să le livrăm mesajul corect. Cred că trebuie, atunci când discutăm despre solidaritate şi despre unitate, să şi dăm dovadă de solidaritate şi de unitate", a spus Florea.

Comentarii

loading...