Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir: "România - Congo? Am ajuns de râsul Uniunii Europene și al țărilor civilizate"

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, postează pe contul personal de Facebook un atac virulent la adresa instituțiilor de forță din România. În opinia sa, s-a ajuns la paradoxul în care instituțiile de forță conduc cetățenii, o țară în "serviciile" pronunță sentințe, nu instanțele.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2017 - 19:36

"Zeci de cazuri în care se vorbește de statul paralel, abuzuri clare ale justiției, implicarea ne-constituțională și ilegală a Securitații 2.0 în instanțele judecătorești, presiuni și dosare făcute de “echipele mixte” pe baza unor protocoale secrete. O țară în care instituțiile de forță conduc cetățenii. O țară în care Comisiile parlamentare află lucruri de o gravitate extremă. Aceasta este România finalului de an 2017", spune Dragomir.

"Mi-aș fi dorit o țară în care statul de drept să funcționeze, țară în care instituțiile să fie puternice, dar să sa fie conduse profesionist, fără interese de spăgi și contracte, conduse de vrerea cetățenilor și de normele democratice.


O țară în care instituțiile să-și facă treaba în numele legii și pentru români, nu la ordine oculte ale statului paralel.

Nu apăr pe nimeni. Nu am făcut-o niciodată. Lupta anti-corupție este extrem de necesară. Fiecare trebuie să plătească pentru faptele sale.

Dar acest lucru trebuie decis de instanțe independente nu de Dumbravă, Coldea și acoliții lor.
Aici s-a ajuns.

Voi continua, pe toate căile democratice și transparente, pentru a reinstaura statul de drept în România. Despre asta e vorba la @romania30.ro

Cu toții avem nevoie de asta.
Sunt convins că împreună, fără să fugim, fără să ne ascundem din calea tiraniei, vom reuși", își încheie postarea de pe Facebook Daniel Dragomir.

Comentarii

loading...