10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăDaniel Dragomir (România 3.0) îl atacă pe George Maior în contextul scrisorii...

Daniel Dragomir (România 3.0) îl atacă pe George Maior în contextul scrisorii lui Giuliani

„George Maior a luat-o pe ulei”, scrie Daniel Dragomir pe Facebook. „Tovarășul Maior iese în linia lui Dan Barna, și el la baionetă, îl atacă pe Giuliani despre care zice că “nu știe dacă mai e avocatul lui Trump” și acuză lobby PSD și bani plătiți ca să nu știu ce. Cred că e nevoie și de un test de alcoolemie în politică românească: tovarășe Maior, ești ditamai ambasador la Washington și nu mai știi cine e șeful echipei de avocați a Președintelui SUA? Mai pune niște gheață. Tov Maior, nu ai înțeles nimic din relația cu SUA, dacă tu crezi că poți să-l acuzi pe Giuliani că a luat bani ca să scrie ce? Că tu ai semnat cu mânuța ta odioasele protocoale secrete? Păi asta știe toată lumea.”

Dragomir a atacat și media care îl critică pe Rudolp Giuliani: „ Au sărit ca arși toți acoperiții lui Maior / Coldea de la UM Digi, UM Pro Tv, UM G4Media, UM EVZ, UM RTV. Foare bine. Deconspirați-vă.
Să ajungi să îl acuzi pe Giuliani de corupție îmi arată că echipa Maior, Coldea, Kovesi, Dumbravă și acoliții a luat-o pe ulei. Rău,” a continuat Dragomir.

Într-un post-scriptum, Dragomir i-a reamintit lui Maior despre unele dosare pe care acesta le-ar avea la DNA. „PS. Tov Maior, vezi mai bine ce faci cu denunțurile alea pe care le ai la DNA (știi tu care) și plângerile penale de la Parchetul General. Și George, George, bag-o și pe aia cu rușii.”

George Maior a afirmat luni că Rudolph Giuliani este un personaj „spumos”, iar scrisoarea transmisă de acesta autorităţilor române reprezintă „expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiția”.
 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă