Daniel Dragomir, răspuns la scrisoarea liderilor PSD

Platforma Civică România 3.0 a formulat un răspuns ca urmare a apariției scrisorii publice a liderilor PSD

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2018 - 14:49

Platforma condusă de Daniel Dragomir spune că indiferent de liderii politici și culoarea lor politică, lupta împotriva statului paralel va continua.

"Ne-am asumat, public și transparent, lupta împotriva statului paralel și a abuzurilor la care au fost supuși cetățenii români în ultimii ani, indiferent de poziția lor socială sau politică. Vom continua să o facem. Indiferent de guvernanți sau partide sau lideri", se arată în comunicat

Niciun parlamentar nu a răspuns la propunerile făcute de România 3.0

"În data de 15 septembrie 2018, am transmis un apel public, conținând soluțiile clare de rezolvare a problemelor actuale, adresat Președinților celor două camere ale Parlamentului și tuturor membrilor legislativului. Până la acest moment, niciun parlamentar nu a răspuns acestui apel. Niciun lider al vreunui partid politic nu a răspuns acestui apel", se spune în sursa citată.

Situația în care se află România astăzi, cauzată de doi factori

"Reiterăm tuturor liderilor politici că este primordială atenția acordată cererilor și nevoilor poporului. Situația în care se află România astăzi este cauzată de doi factori:

⁃ Surzenia liderilor politici la vocea poporului, la problemele reale ale românilor, la suferințele de zi cu zi ale cetățenilor, nerespectarea voinței reale a electoratului, nerespectarea promisiunilor făcute populației;

⁃ Joaca de-a sistemul, negocierile subterane, înțelegerile ascunse cu statul paralel, trădările, acceptarea infiltrării magistraturii și partidelor politice și chiar a Parlamentului cu oameni ai serviciilor secrete, promovarea unor personaje predate sistemului în funcții cheie și un mod netransparent de a face politică."

Platforma va sprijini orice demers democratic

"În ceasul al 12-lea, România are nevoie de o rezolvare a conflictelor interne și de decizii politice asumate, în interesul cetățenilor. Vom sprijini orice interes onest și democratic de a readuce România în matca statului de drept și a Constituției" se încheie comunicatul platformei România 3.0.

Comentarii