Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa. Facebook. Daniel Dragomir.

Daniel Dragomir: Trădătorii rămân trădători. Cu ei nu se poate construi nimic.

Daniel Dragomir, ofițer SRI de rang înalt aflat acum în Rezervă a recunoscut victoria lui Ludovic Orban pe pagina sa de socializare. El este cunoscut pentru lupta împotriva abuzurilor comise de unii dintre foștii săi colegi.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 05.11.2019 - 00:20

Într-un mesaj emoționant, Daniel Dragomir, devenit un susținător al Guvernului PSD de după alegerile din 2016 a transmis pe pagina sa de socializare concluziile sale cu privire la cei rămași sau cei pe care îi mai consideră de bună credință.Totodată, acesta a apreciat lupta lui Ludovic Orban și reușita în final a acestuia.

Este important de menționat că Ludovic Orban și PNL nu au contenit să depună în mod frecvent moțiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE încă din 2017. Astăzi, perseveranța lui și a colegilor săi a dat roadele mult așteptate. Pentru Prima dată după aproape 6 ani de la ruperea USL, PNL a intrat în sfârșit la Guvernare.

Daniel Dragomir:

,,Cinci concluzii scurte după ziua de astăzi:

1. Trădătorii rămân trădători. Cu ei nu se poate construi nimic. Toată lumea o să îi arunce la gunoi ca pe niște obiecte folosite și uzate.
2. Ponta s-a ținut tare de data asta. A înțeles poate că o parte din partidul său e ProSecuritate. Dar dacă nu îi dă afară pe trădători va arăta că totul a fost doar o regie ieftină. Dacă îi dă afară și scapă de toată divizia de securici care a votat la ordin, ProRomânia mai are o șansă. Păcat de oamenii buni de la Pro.
3. PSD trebuie să lucreze urgent la “politica de cadre”. Fără oameni gata să iasă la luptă, fără o reformă rapidă, fără oameni onești și curajosi care să respecte milioanele de voturi primite, fără oameni care să înțeleagă responsabilitatea, partidul nu are niciun viitor.
4. ALDE nu mai există. Nici PMP. Iar ungurii au jucat la trădare cum știu ei mai bine.
5. Ludovic Orban și PNL au câștigat azi o mare victorie care trebuie recunoscută. Orban a demonstrat astăzi că este un om politic de prim rang. Că ne place sau nu, ăsta este adevărul.

Pe lângă curaj, mai trebuie și dârzenie. Este nevoie de o schimbare a clasei politice. Și de un nou parlament. Mai ales că astăzi s-au cam deconspirat băieții. Aproape toți. Ăsta e un mare câștig, că i-am scos la lumină și i-am văzut la față!”

Comentarii

loading...