Daniel Dragomir intră în politică

Daniel Dragomir a anunțat că este hotărât să intre în politică pentru a demasca Statul paralel.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 26.08.2018 - 18:47

Statul paralel nu a apărut singur, ci cu complicitatea politicienilor, spune Daniel Dragomir. “Ceea ce nimeni nu va spune dragi prieteni este adevărul. Statul paralel nu s-a făcut singur: Coldea, Maior, Kovesi, Dumbravă, Lazăr și acolițîi lor sunt doar oameni slabi. Dacă văd un microfon în față fug. Statul paralel s-a creat prin complicitatea, lașitatea, josnicia, negocierea, ipocrizia, combinațiile unor politicieni și a grupurilor de interese din jurul lor (din media și din zona de afaceri). Din interiorul României și din afară. Oameni din politică au acceptat acoperițîi din justiție, în finanțe, la bănci, în administrație, în ministere și inclusiv în politică. Chiar în partidele lor. Nu i-a băgat Coldea acolo cu forță”, afirmă Dragomir.

 Acesta mai spune că politicienii au lăsat Statul paralel să se dezvolte, mânați de propriile interese. “Am ajuns în situația de astăzi pentru că acești oameni s-au făcut că nu văd sau și-au negociat interesele sau au zis las că merge și-așa.  Atâta timp cât pe noi nu ne ating, las să meargă amărâțîi și nevinovații la pușcărie. Se ocupă Kovesi și Coldea.  Apoi, când au văzut că se îngroașă glumă, s-au bazat tot pe noi, nevinovațîi și amărâții, să ieșim la lupta. Timp în care ei au stat cuminți în birouri și s-au hlizit pe la televiziuni continuând să facă ce știau mai bine: combinațiile și negocierile pe spatele românilor”, mai spune Dragomir.

 El a menționat că toate acestea l-au determinat să intre în politică. “Eu unul m-am săturat! Cunosc personal politicieni de toată ispravă și curați pe care îi respect și în PSD și în ALDE și la PNL și în USR, în multe partide politice. Cunosc și mulți români patrioți care recunosc adevărul când îl văd și pot să recunoască adevărul în ceea ce spun și s-au săturat și ei. Vocea noastră trebuie să fie auzită! Vocea românilor nevinovați și amărâți trebuie să fie auzită!  România înainte de toate! Da. Am hotărât azi să întru în politică și am decis să punem rânduiala în țară!”, a concluzionat Daniel Dragomir.

Comentarii