Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir, interviu pentru NewsEurope, despre intrarea în politică

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir vorbește într-un interviu pentru NewsEurope despre România, suveranitate, curaj și Europa.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 15.10.2018 - 14:25

“Am acordat acum câteva zile un amplu interviu publicației NewEurope la Bruxelles (alături de politico.eu, NewEurope este cea mai influentă apariție la Uniunea Europeană și care se află zilnic pe masa celor ce conduc destinele UE)”, a scris Daniel Dragomir pe site-ul Rom\nia 3.0.

În interviu, Dragomir dă detalii despre intrarea în politică a România 3.0. “Un interviu ce poate părea dur, franc, cu multe subiecte și lucruri spuse pe nume: despre ce înseamnă România 3.0 și ce platformă politică avem, ce înseamnă UE pentru noi, situația din justiție, suveranitate și necesitatea opririi umilințelor și atacurilor împotriva României, despre “mămăliga românească”, despre manipulările Monicăi Macovei și foștilor torționari comuniști deveniți astăzi “eroi ai muncii UE”, despre Coldea, Dumbravă, noua Securitate, gulagul din închisorile românești. Dar mai ales un interviu despre onoarea și mândria de a fi român, despre respectul pe care îl merităm în rândul celorlalte națiuni europene”, a mai scris Daniel Dragomir.

Puteți citi aici interviul lui Daniel Dragomir pentru NewsEurope.

Comentarii