Daniel Dragomir îl numește pe Maior „ambasadorul statului paralel”

„George Maior nu este ambasadorul statului român în SUA. Este ambasadorul statului paralel și reprezentantul celei mai periculoase găști din istoria României recente”, susține Daniel Dragomir (inițiatorul România 3.0), pe blogul.mișcării.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.09.2018 - 11:48

Daniel Dragomir a enumerat, pe blogul său, care sunt principalele probleme legate de George Maior.

„ George Maior este responsabil pentru:
– semnarea protocoalelor care au dus la implicarea SRI în justiție, echipe mixte, abuzuri și ilegalități,
– Aprobarea infiltrării de ofițeri acoperiți în justiție, economie, politică, media,
– Acte de poliție politică și implicare ilegală și neconstituțională,
– Amenințarea, șantajarea și atacarea oponenților politici, inclusiv prin infiltrarea acoperitilor din media,
– Utilizarea instituțiilor statului pentru a face dosare: cazul Klaus Iohannis, Eduard Hellvig, Toni Greblă, Adrian Severin, Dan Voiculescu, Dan Adamescu și multe altele,
– Utilizarea resurselor SRI pentru scopuri personale și politice, fraudarea fondurilor operative ale serviciului și sprijinirea ilegala a unor oameni de afaceri în zonă securității naționale,
– Girarea unui sistem stalinist de ascultare în masă a cetățenilor României (peste 6 milioane de români interceptați).”

„Acestea sunt principalele puncte. Vor mai urma și altele. George Maior este o rușine pentru miile de bărbați și femei care au pus bazele parteneriatului strategic între SUA și România. A profitat de eforturile și dăruirea lor de zi cu zi pentru a-și rezolva agenda personală penibilă și arivistă. Și-a bătut joc de toți cei ce s-au jertfit în teatrele de operațiuni, profitând în mod josnic de eroismul lor,” continuă Dragomir.

Inițiatorul mișcării România 3.0 a avut un mesaj și pentru cei care îl susțin pe George Maior: „Înțeleg disperarea unora care pierd un pion important la Washington DC. Un pion care le-a rezolvat dosare (sau le-a promis că le rezolvă), care le-a acoperit spăgile, contractele, spălările de bani și le-a reprezentat interesele în SUA. România nu are nevoie de pioni. Are nevoie azi de oameni curajoși care își iubesc țara!”

 

Comentarii