Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa: Daniel Dragomir

Daniel Dragomir : doar 5 voturi în plus, chiar este o victorie istorică

,,La validarea noului guvern, PSD nu trebuie nici măcar să intre în sală. La consultări nici măcar să participe.” Le-a transmis Daniel Dragomir psd-iștilor

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2019 - 14:19

Daniel Dragomir, susținător fervent al reformei din jusțiție,martor în Comisia SRI din Parlament, fost ofițer de rang înalt al SRI, Șef la Combaterea Terorismului SRI, dar și fost profesor la Academia Naţională de Informaţii, le-a transmis PSD-iștilor un mesaj clar :

 

,,Despre ziua de azi și zilele ce vin.

La validarea noului guvern, PSD nu trebuie nici măcar să intre în sală. La consultări nici măcar să participe.

Noua putere să iși asigure singură cvorum în plen reunit. Să aducă de acasă, pe targă, cu salvarea, cu avioane private, cu genți de bani, cu dosare, cu șantaje, cu amenințări, 233 de parlamentari.
Să își treacă domnul președinte Iohannis noul guvern, chiar merită să conducă țara.
Cu siguranță, forțele externe și interne vor reuși!

Dacă de la PSD vine oricine în sala Parlamentului să voteze noul guvern, să fie exclus pe loc (decizie care ar fi trebuit luată deja ieri în CExN).

Să iasă trădătorii care au mai rămas (încă mulți) în față. Mai ales cei care au subminat guvernul Dăncilă în mod parșiv la moțiune. Și acum se ascund și se fac puciști și reformatori. Sunt doar niste bieți sifonari.

Țara chiar are nevoie de un nou guvern. De aceea, domnul Orban, împreună cu domnii Tăriceanu, Ponta, Barna, Tomac, Kelemen, care au aruncat țara în haos, trebuie să guverneze împreună.
Moțiunea a fost victoria indubitabilă a domnului Iohannis și a unor alți doi domni pe care prefer să nu îi numesc.
La ce forțe, acoperiți, infiltrați, manipulatori, mincinoși și trădători a înfruntat PSD la această moțiune, 5 voturi în plus... chiar este o victorie istorică.

Țara are încă de astăzi nevoie de buget, de apă caldă, de salarii, pensii, lumină, stabilitate, investiții străine și predictibilitate.
Să desființeze deci ei SIIJ, să îi șantajeze iar pe judecatori, să o schimbe pe doamna Savonea, să omoare OUG 114, să dea gazele din Marea Neagră, să pună șefi la parchete, să pună comisar european, să ia puterea cu procurorii și mascații.

Domnul Orban este liderul opoziției. Să facă urgent guvernul și să guverneze!

PSD ar trebui să se baricadeze în tranșee, spate în spate, iar doamna Dăncilă trebuie să meargă în campanie! De azi, din momentul ăsta, să mearga între români, de la Chișinău la Carei, de la Sucevița la Videle. Cu steagul românesc cel mândru și sfânt! O campanie se poate câștiga doar cu ideea națională, în praful și mocirla fermierilor, în aglomerația marilor orașe. Între oamenii reali, cu bucuriile, nevoile, supărările, frustrările, înjurăturile, dorințele, fricile și speranțele lor!

PS. S-a terminat și cu manipularea de doi bani a unora cum că Iohannis este înțeles cu Dăncilă. Așa de înțeles, încât Iohannis a pus toate forțele ca să o distrugă și să nu intre în turul 2. De ce? Dacă era un oponent atât de facil, de ce?” - a transmis Dragomir.

Comentarii