Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir: Am ajuns o țară de pripas, în care interese meschine și slugarnice vor să ne dicteze viitorul

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, spune într-o postare pe site-ul romania30.ro că toți cei din structurile de informații care se cred patrioți nu ar rezista nicio zi pe un câmp de luptă adevărat, unde mor adevărații patrioți.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2018 - 22:44

"Azi vreau să vă vorbesc despre onoare și țară: adică despre Armata Română și despre miile de oameni bravi din structurile de informații ale țării. Alături de Biserică, Armata română este stâlpul națiunii. Singurele instituții pe care abuzatorii lui Soros nu au reușit să le distrugă. Deși “sondajele” echipei Maior – Coldea – Dancu lăudau pe bani mulți Securitatea 2.0", spune Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, îi îndeamnă pe toți cei care se consideră patrioți să meargă mai întâi la mormintele eroilor căzuți în luptă și apoi să vorbească de patrie și țară.

"Toți securiștii lui Coldea și mignonii lor acoperiți, cu tot cu jurnaliștii “de casă”, nu ar rezistă nicio zi pe câmpul de luptă! Le spun celor ce se dau patrioți pe la TV: mergeți la mormintele eroilor noștri, ale celor ce au căzut în cele două războaie mondiale, ale celor din Afganistan și Irak, ale celor “necunoscuți” și apoi să vorbiți de patrie și țară!", mai spune fostul ofițer SRI.

Dragomir crede că procurorii DIICOT care au semnat că nu sunt de acord cu numirea lui Felix Bănilă sunt "o mafie". "Vedeam zilele trecute cum o mână de procurori anti-mafia au format o mafie (pe ascuns, cu un “vot” secret – 154 procurori “paraleli”) și au sărit ca arși să spună că nu sunt de acord cu noul șef, deși acesta a trecut prin toate procedurile legale", consideră Dragomir.

"Ca și cum o mâna de soldați, subofițeri și ofițeri din MApN, ar sări mâine să spună că noul Șef al Statului Major nu e pe placul lor!", continuă acesta.

Daniel Dragomir e de părere că protocoalele secrete semnate de SRI și DNA au adus numai deservicii "adevăraților ofițeri de informații".

"Am ajuns o țară de pripas, în care interese meschine și slugarnice vor să ne dicteze viitorul. Armata română și adevărații ofițeri de informații nu înseamnă galoane și parade de 1 Decembrie. Înseamnă ideile din codul onoarei: patrie, sacrificiu, loialitate față de armă și de țară. Din păcate, prin “protocoale secrete”, Coldea SRL și PFA Kovesi au vrut să ne fure țara și să se așeze în funcții pe viață acționând ca o mafie", spune în articol Daniel Dragomir.

Judecătorul Lăzăroiu este dat drept exemplu al celor care "ies la luptă". "Din ce în ce mai mulți oameni adevărați ies la luptă: judecătorul Lăzăroiu, profesorul Popa, judecătoarea Bărbulescu, avocatul Miclescu. Oameni de toată isprava care au #curaj", încheie Daniel Dragomir.

 

Comentarii

loading...