Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă vrea să-i convingă pe votanții candidațiilor care n-au intrat în turul doi să i se alăture

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă va cere susținerea vreunuia dintre ceilalți candidați în turul al doilea, că vrea să se adreseze în primul rând românilor. Liderul PSD a precizat că nu crede că vreun lider poate să spună „veniți și votați cu X”.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 11.11.2019 - 18:00

„Eu vreau să am această o discuție cu românii. Lor o să mă adresez. Cred că niciun lider nu poate să spună - veniți și votați cu X. Eu cred că trebuie să generez încredere în rândul românilor. Îl cunosc pe domnul Diaconu, pe o parte dintre lideri. V-am spus, eu o să mă adresez românilor pentru că încrederea lor este importantă pentru mine”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni la sediul PSD, întrebată dacă va avea discuții cu ceilalți candidați pentru a le cere susținerea în turul II, scrie Știripesurse.ro.

Chestionată dacă are un mesaj pentru Diaspora, Viorica Dăncilă a spus că este important că românii din străinătate au participat la vot.

„În primul rând vreau să le mulțumesc că au participat la vot. E important că au venit la vot, indiferent cu cine au votat în primul tur. Vreau să îi asigur că respectul meu este același și noi am fost cei care au creat condițiile pentru vot. Vreau să le aduc la cunoștință că am luat măsuri pentru ei, că am avut în vedere de fiecare dată românii din Diaspora și dacă într-adevăr țin la țara lor, dacă într-adevăr se gândesc să se întoarcă acasă, trebuie să ia în considerare și să îi susțină pe cei care au făcut lucruri bune pentru țară”, a conchis prezidențiabilul PSD.

Comentarii