Foto: Arhivă

Dăncilă spune că ar fi normal să candideze la parlamentare dar n-o lasă Dragnea

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, marți, că ar fi normal să candideze pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar că fostul lider PSD Liviu Dragnea se opune acestei idei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.10.2020 - 17:48

Viorica Dăncilă, fost prim-ministru, a declarat, marți, că i se pare normal să figureze drept candidat pe listele PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Ea a susținut că nimeni din PSD nu i-a spus deschis că o asemenea candidatură nu e oportună. Totuși, Viorica Dăncilă a dezvăluit că, chiar dacă se află acum în închisoare, fostul președinte PSD Liviu Dragnea are încă influență în partid și vrea să-i convingă pe colegii din PSD să n-o accepte pe Dăncilă pe liste.

„Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Drangea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are Liviu Dragnea la Teleorman influență. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, iar dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declarat Viorica Dăncilă.

Amintim că, în urma alegerilor locale din 27 septembrie, actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Viorica Dăncilă a fost retrasă și din ultima funcție de conducere pe care o avea - cea de președinte al Organizației de Femei a partidului.

Comentarii