Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Senatorul Nicolae Moga, de la Constanţa, propus pentru MInisterul de Interne

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD că s-a validat propunerea lui Nicolae Moga, senator din Constanţa, pentru a prelua funcţia de ministru de Interne.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2019 - 16:52

”Am propus CEx schimbarea ministrului Afacerilor Interne cu senatorul Nicolae Moga de la Constanţa. Am luat act de dorinţa ALDE de a schimba la Ministerul de Externe pe domnul Teodor Meleşcanu cu doamna Ramona Mănescu şi am propus pentru funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice pe Mihai Fifor, având în vedere că ne apropiem de finalul interimatului”, a anunţat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

În plus, Dăncilă a anunţat că pentru portofoliul de vicepremier pe probleme economice interimatul se finalizează la jumătatea lunii august.

”Vom avea o altă discuţie privind aceast portofoliu şi, bineînţeles, sunt ministerele pe care le vom evalua în continuare”, a mai spus Dăncilă.

Comentarii

loading...