Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Opoziţia fuge de propria moţiune

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că opoziţia fuge de propria moţiune. iar singurul lucru pe care cei din opoziţie au reuşit să îl demonstreze este că nu au numărul suficient de voturi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.10.2019 - 20:09

"Noi le-am oferit ocazia de a supune moţunea la vot cât mai repede pentru că această stare de incertitudine şi instabilitate polticiă are efecte la nivelul întregii societăţi. Însă am avut surpriza de a constata că opoziţia fuge de propria moţiune. Singurul lucru pe care cei din opoziţie au reuşit să-l demonstreze până acum este că nu au numărul suficient de voturi pentru moţiune”, a afirmat Dăncilă.

Comentarii