Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Nu suntem un guvern eşuat, aşa cum a spus domnul preşedinte

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, la Alba Iulia, despre guvernul pe care îl conduce că nu este unul eşuat, aşa cum a spus preşedintele, ci unul eficient, lucru demonstrat de cifrele puse de la dispoziţie de INS, de Comisia de Prognoză sau de Eurostat.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

21.09.2019 - 15:40

Preşdintele PSD, Viorica Dăncilă a spus, sâmbătă, la Alba Iulia, unde a participat la conferinţa de alegeri a filialei partidului, că guvernul pe care îl conduce este unul eficient, lucru demonstrat de cifre.

„Nu suntem un guvern eşuat, cum a spus domnul preşedinte, se joacă cu cuvintele, este foarte uşor să jigneşti. Suntem un guvern eficient şi îmi asum cele spuse. Nu sunt un guvern perfect, nu am această aroganţă să spun că că am rezolvat toate problemele, dar cifrele arată, cifrele pe care le spune INS, Comisia Naţională de Prognoză, Eurostatul, arată că această guvernare este eficientă”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a menţionat că, în timp ce preşedintele atacă Guvernul, alţi preşedinţi de stat laudă progresele României.

„Dânsul critică guvernarea în timp ce alţi preşedinţi de stat laudă guvernarea din România şi laudă progresele pe care le-a făcut România în domeniul economic”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la BEC, că PSD reprezintă o catastrofă pentru România, fiind nevoie de multă muncă pentru a repara tot ce a stricat. Şeful statului a adăugat că a reuşit în acest mandat să prevină multe din stricăciunile PSD, inclusiv în domeniul justiţiei.

„Dacă pentru domnul preşedinte, catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii, să investeşti în comunităţile locale, dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să iei măsuri pentru creştere economică, dacă pentru domnul preşedinte să ai a doua cea mai mare creştere din Europa este o catastrofă, cred că la dânsul aprecierile sunt inversate”, a mai spus sâmbătă, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, Viorica Dăncilă, conform Mediafax.

Comentarii

loading...