Foto: Arhivă

Dăncilă: N-am mai discutat despre remaniere, acum sunt importante alegerile europarlamentare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu s-a mai discutat, în ultimul timp, despre vreo remaniere de Guvern, întrucât în această perioadă sunt mai importante alegerile pentru Parlamentul European.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2019 - 15:41

În privința unei eventuale remanieri de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a precizat că ea așteaptă să vadă cum vor evolua discuţiile în următoarea ședință a Comitetului Executiv al PSD.

„Nu am mai discutat la Comitetul Executiv naţional despre acest aspect. Cred că pentru noi acum sunt importante alegerile europarlamentare. Este foarte important să ne susţinem candidaţii, pe Natalia Intotero din această regiune. Cred că acesta este primul obiectiv. Vom vedea cum vor evolua discuţiile în primul Comitet Executiv naţional”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică, la Lupeni.

Premierul Dăncilă afirmase, vineri, că aşteaptă motivarea preşedintelui Klaus Iohannis asupra refuzului acestuia de a-i numi pe cei trei miniştri propuși de PSD.

Pe de altă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, declarase, la 25 aprilie, că există o majoritate confortabilă în Parlament şi premierul Viorica Dăncilă poate apela oricând la varianta restructurării prin votul Parlamentului.

Comentarii