Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, mesaj de Ziua Naţională a SUA: ,,Prosperitate tuturor cetăţenilor americani''

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, joi, un mesaj de Ziua Națională a Statelor Unite ale Amercii.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2019 - 13:40

Ea a subliniat relațiile bilaterale dintre cele două state și dorința de aprofundare a parteneriatului în domeniile politic, militar şi de securitate, economic şi social. 

,,Celebrarea Zilei Independenţei Statelor Unite ale Americii îmi oferă plăcutul prilej de a evoca relaţia strânsă şi dinamică pe care România o dezvoltă cu unul dintre cei mai puternici aliaţi şi parteneri ai săi. Dialogul România - SUA este conturat de liniile majore de acţiune definite de Parteneriatul Strategic bilateral. Dezvoltarea, aprofundarea şi extinderea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii, în domeniile politic, militar şi de securitate, economic şi social, constituie priorităţi ale Guvernului României", se arată în mesajul transmis de premier.

Totodată, Dăncilă a salutat rolul comunițății românești din SUA. 

,,Guvernul României apreciază şi salută cu multă căldură rolul comunităţii româneşti din SUA, ca element de apropiere, coeziune şi legătură solidă inter-umană, socială şi culturală. Contăm, ca şi până acum, pe sprijinul esenţial al acestei comunităţi pentru obiectivul României de a deveni un puternic pol de dezvoltare regional. Transmit calde felicitări Statelor Unite ale Americii, alături de urări de pace şi prosperitate tuturor cetăţenilor americani!", a mai transmis premierul. 

Ziua Independenței, cunoscută și ca 4 iulie, este o sărbătoare federală în Statele Unite, care comemorează adoptarea Declarației de independență de pe 4 iulie 1776, în care a fost declarată independența față de Regatul Marii Britanii.

Ziua Independenței este deseori asociată cu focuri de artificii, parade și evenimente private care sărbătoresc istoria, guvernul și tradiția Statelor Unite. Ziua Independenței este ziua națională a Statelor Unite ale Americii. Comentarii

loading...