Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă gafează din nou: Vom analiza într-o şedinţă anterioară

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, joi, la începutul şedinţei de guvern la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis, noi gafe. Ea a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă „anterioară”, în loc de ulterioară.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2018 - 16:49

„Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ - Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Ea s-a încurcat şi când a enumerat domeniile în care preşedintele are atribuţii constituţionale pentru a participa la şedinţele de guvern.

„Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii - apărare, ordine publică şi ... ăăă.. sigu... ordine publică şi...ăăă siguranţ... şi ăăă... şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de exprimare de la începutul mandatului.

Comentarii

loading...