Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă face un elogiu magiunului de Topoloveni și mai comite o mică gafă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că magiunul de Topoloveni este unul dintre produsele care „fac cinste României”, relatează Agerpres. Aceasta a dezvăluit, de asemenea, și ce îi va spune lui Jean Claude Junker la Bruxelles: Nu va căuta să „abroge” vina nimănui.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.09.2018 - 15:16

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că nu a discutat până acum cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, după ce Gabriela Firea a spus că a cerut demisia ministrului de Interne după semnalele primite de la Bruxelles prin comisarul Corina Creţu, precizând însă că o va face, relatează Mediafax.

„Cu domnul Junker nu am vorbit încă. După cum ştiţi, am avut o vizită în Spania unde m-am întâlnit cu omologul meu spaniol, dar şi cu regele Spaniei. M-am întors azi noapte, am venit aici, dar voi discuta cu domnul preşedinte Junker nu în ideea de a scuza pe cineva, de a abroga pe cineva despre vreo vină, şi de a ruga ca să lăsăm ca rezultatele anchetei să fie cele care ne fac să credem într-o direcţie sau în cealaltă”, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul unei vizite vineri în Argeş. Verbul „a abroga” este folosit impropriu în context, fiind un termen mai mult juridic.

 

Magiunul de Topoloveni face cinste României

„Mă bucur să fiu astăzi alături de dumneavoastră, în An Centenar, pentru a sărbători împreună un produs tradiţional românesc, (...) produs cu indicaţie europeană protejată, cunoscut foarte bine. Aş putea spune că este unul din produsele care fac cinste României şi care face să se vorbească despre România”, a declarat Dăncilă în timpul unei vizite la fabrica de magiun Topoloveni din judeţul Argeş.

Totodată, premierul a felicitat-o pe Bibiana Stanciulov, care conduce fabrica, pentru munca depusă şi pentru că face acest produs cunoscut.

„Vreau să vă felicit pentru munca dumneavoastră, pentru că ştiu că (....) rezultatele obţinute sunt în urma unei munci depuse, a unei munci susţinute. (...) Aţi reuşit să depăşiţi fiecare obstacol şi să ajungeţi la acest rezultat. Consider că este foarte important, consider că exemplul dumneavoastră trebuie luat şi de alţii în România, pentru că, de fapt, aceasta este diversitatea în marea unitate europeană”, a mai afirmat Dăncilă.

Şefa Executivului a fost primită cu pâine, sare şi flori la sosirea la fabrica de magiun Topoloveni, fiind întâmpinată de conducerea fabricii, de autorităţi locale şi de senatorul Şerban Valeca.

Comentarii

loading...