Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, după victoria de la Congresul PSD

Premierul Viorica Dăncilă le-a mulţumit tuturor delegaţilor la Congresul extraordinar al PSD, afirmând că prin votul lor a devenit primul preşedinte femeie din istoria partidului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2019 - 19:20

Noul lider social-democrat a arătat că rezultatul alegerilor interne o onorează şi o obligă în acelaşi timp. Ea a manifestat convingerea că va duce PSD "spre victorie".

"Vreau să vă mulţumesc pentru votul de astăzi! Votul vostru mă onorează, dar mă şi responsabilizează. (...) Astăzi dumneavoastră m-aţi votat să fiu primul preşedinte femeie al PSD. Îmi dau seama de responsabilitate şi că votul dumneavoastră este strâns legat de speranţa, de dorinţa, de implicarea tuturor pentru a readuce PSD pe primul loc între opţiunile românilor. Sunt convinsă că vom reuşi, sunt convinsă că împreună vom duce partidul nostru spre victorie, sunt convinsă că împreună vom lua cele mai bune decizii atât pentru membrii partidului nostru, cât şi pentru români, pentru că PSD cred că este cel mai românesc partid din România, partidul care întotdeauna a pus în primul rând românii şi soarta României", a declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD a cerut delegaţilor la congres să aibă încredere, pentru că "au acum în conducerea partidului un prieten şi un om vrea care vrea să fie parte a rezultatelor din fiecare judeţ".

"Ştiu că nu este un drum uşor, ştiu că va fi complicat, ştiu că abia acum încep luptele, dar ştiu că alături de noi sunt mulţi oameni, sunteţi voi care iubiţi acest partid, sunt milioane de români care cred în noi, sunt mulţi oameni a căror speranţă este legată de PSD", a mai spus Dăncilă. 

Comentarii