11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăDăncilă, despre înlocuitorul lui Ciorbea: ,,Avocatul Poporului este al celor de la...

Dăncilă, despre înlocuitorul lui Ciorbea: ,,Avocatul Poporului este al celor de la ALDE”

“Avocatul Poporului este al celor de la ALDE. Nu am stabilit nume”, a declarat premierul, la Palatul Parlamentului, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Întrebată dacă Mugur Isărescu are susţinerea PSD pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României, Dăncilă a spus: “Vom discuta despre acest lucru”.

“Am discutat despre numărul de locuri (în Consiliul de Administraţie al BNR- n.r.), despre ponderea pe care o are fiecare partid, numărul de locuri în cadrul BNR în funcţie de numărul de locuri din Parlament”, a afirmat Dăncilă.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au avut luni pe ordinea de zi procedura de numire a membrilor Consiliului de Administraţie al BNR.

Dăncilă a menţionat că alianţa de guvernare încearcă să adopte cât mai repede proiectul de revizuire a Constituţiei, iar primul pas va fi o iniţiativă legislativă în acest sens.

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă