Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, către Turcan: O să faceţi plângeri penale împotriva tuturor celor care nu v-au votat?

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că opoziţia ignoră de fapt votul românilor, pentru că în 2016 românii au votat PSD şi ALDE să guverneze şi a întrebat-o pe Raluca Turcan dacă va face plângeri penale.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2019 - 17:16

„Într-un an de zile, Guvernul Cioloş a dat 114 OUG, Guvernul Boc a dat 130 OUG, Guvernul Dăncilă a dat 114 OUG, dar există o diferenţă: Guvernul Dăncilă nu a făcut ceea ce a făcut Guvernul Cioloş, nu a modificat 151 de articole într-o singură noapte din codul penal şi codul de procedură penală. De ce folosiţi dublul standard?”, a afirmat Dăncilă.

Ea a spus că Raluca Turcan vorbeşte despre ignorarea votului, dar că PSD a învăţat din acest vot.

„Dvs ignoraţi votul românilor. Românii au votat în 2016 pentru o majoritate PSD-ALDE în Parlament pentru a guverna această ţară. Încercaţi să faceţi diferenţa între votul la alegerile parlamentare, europarlamentare, locale. Am să rog pe cineva să vă explice semnificaţia fiecărui vot. În acelaşi timp, mai uşor cu ameninţările, stimată doamnă! Ştiu că puteţi să vă daţi doctoratul în plângeri penale. O să faceţi plângeri penale împotriva tuturor celor care nu v-au votat şi nu o să vă voteze niciodată?”, a continuat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a subliniat că oamenii nu apreciază ura, jignirile.

„Aş fi vrut să veniţi cu argumente, cred că ar fi fost mult mai bune”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a acuzat liderii opoziţiei de aroganţă, care îi va duce la pierzanie, la fel cum s-a întâmplat şi altădată.

Ea a susţinut că oamenii vor acorda încredere PSD pentru ceea ce face.

Comentarii

loading...